CLOSE
Back To Top

Over Splendide

Hoe ons maatwerk tot stand komt

Splendide zet de klant steeds centraal. We starten altijd eerst met een gesprek over jouw noden en wensen, zowel op visueel als praktisch vlak. We nemen een kijkje naar de look van de totale woning, en we zorgen voor de nodige opmetingen.

Daarna gaan we creatief aan de slag met het tekenen van een eerste ontwerp. Hierbij denken we zorgvuldig na over materialen, kleuren en afwerking. Op basis van dit ontwerp en een bijhorende offerte wordt de eventuele samenwerking besproken. Na het doorvoeren van de nodige aanpassingen kan de productie van start gaan.

De creatie van de keuken gebeurt volledig in eigen beheer. Voor werkbladen, toestellen en andere extra’s selecteert Splendide per project de gepaste partner. Uiteindelijk neemt Splendide ook de plaatsing en volledige installatie (bv. van aansluitingen zoals water en elektriciteit) van de keuken, badkamer of andere kasten voor zich. Ook na de plaatsing ben je als klant gerust. Splendide biedt achteraf alle nodige service en opvolging aan.

Ambachtelijkheid en innovatie, gedurende 4 generaties

Splendide staat nog steeds voor puur Belgisch maatwerk dat van a tot z in eigen beheer uitgevoerd wordt. We maken interieurstukken waar zowel wij als de eigenaar trots op zijn.

Het authentieke, ambachtelijke en persoonlijke karakter vormt nog steeds de kern van onze aanpak. Ook het oog voor kwaliteit en details ging niet verloren. Vandaag de dag vullen we deze waarden aan met voortdurende innovatie.

Alleen de beste materialen voor jouw keuken en kasten

Goed maatwerk hangt sterk af van de gebruikte materialen. Splendide biedt laminaat aan in heel wat verschillende kleuren. Qua massieve materialen kiezen we voornamelijk voor eiken. Hierbij vertrekken we van de boom in bool (gezaagde massieve planken), en bewerken we tot het afgewerkte product. Daarnaast maken we gebruik van hoge kwaliteit fineer (er zijn zowel gewone als dikke fineren mogelijk). Lakkenoliën, vernissen en met de hand schilderen van materialen doen we steeds in eigen atelier.

Duurzame degelijkheid en milieubewust maatwerk

Splendide heeft een passie voor hout en natuurmaterialen. We dragen de natuur een warm hart toe en zetten in op een duurzame aanpak. Zo vinden we het belangrijk om als houtverwerkend bedrijf ook bomen terug te planten en te zorgen voor een boost in lokale biodiversiteit. Door op een slimme en weloverwogen manier hout te gebruiken vermijden we daarbovenop verspilling van materialen. En uiteraard is al het hout waarmee we werken FSC gekeurd.

Ook het proper houden van de lucht schrijven we hoog aan. Door het filtersysteem in onze spuitcabine worden verf-, vernis- en lakdeeltjes direct weggezogen. Zo komen er geen vervuilende dampen in de lucht terecht. Een gezonde oplossing voor zowel ons team als voor de omgeving.
Splendide zorgt tijdens renovatieprojecten vaak voor de uitbraak van keukens. We zorgen in samenwerking met Recupel voor een juiste aflevering van toestellen en grote huishoudelijke apparaten om zo correcte recyclage en veilige afvalverwerking mogelijk te maken.

Kortom, Splendide bouwt niet alleen mee aan jouw huis, maar ook aan een groene toekomst.

Misschien kunnen we ook jouw woning verrijken met een keuken, badkamer, dressing, bureau, haardwand, livingmeubel of kast op maat? Neem een kijkje naar onze realisaties en ontdek ons tijdloos, modern, hedendaags, minimalistisch, landelijk en klassiek maatwerk. Of contacteer ons voor een eerste vrijblijvende afspraak! We ontvangen jou graag in onze toonzaal in het Oost-Vlaamse Serskamp (Wichelen).