CLOSE
Back To Top

Aanpak

Onze aanpak

Benieuwd naar onze aanpak? Wij kozen voor onderstaande manier van werken om onze trouwe klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden vanaf het ontwerp tot en met de plaatsing. Ontdek hoe wij tewerk gaan bij het bouwen van jouw keuken op maat.

Contact

1. Kennismaking

Bij Splendide willen we jou in eerste instantie leren kennen. We ontvangen je graag in onze toonzaal waar we jou laten kennis maken met onze materialen en manier van werken. We luisteren naar jouw wensen en noden en staan je bij met professioneel advies.

keuken op maat

2. Ontwerpen & offerte

Vervolgens gaan we over tot het bespreken van de ontwerpen en offerte.

Al plannen van je architect?

Aangezien wij jou zo goed en efficiënt mogelijk van dienst willen zijn bij het bouwen van jouw keuken/interieur op maat, bieden wij in eerste instantie kosteloos advies. Dat doen we indien je al over plannen en ontwerpen beschikt van jouw (interieur)architect. Na het bespreken van de bestaande ontwerpen, maken wij een offerte op voor de uitwerking ervan.

Nog geen plannen?

Indien je nog niet over plannen van je (interieur)architect beschikt, vragen wij een forfaitair bedrag van €150 exclusief BTW, dat volledig van jouw eindafrekening wordt afgetrokken indien je na de offerte beslist om verder met ons samen te werken.

Binnen dat bedrag werken wij de nodige ontwerpen gedetailleerd uit, zorgen we voor een 3D-voorontwerp en tekenen we eventuele nutsplannen, om zo te zorgen dat je zicht hebt op het totaalplaatje van jouw project.

Na de eerste offerte nog wijzigingen?

Indien je na de eerste offerte nog wijzigingen wenst aan te brengen aan de ontwerpen en nutsplannen hanteren wij een uurprijs van €30 exclusief BTW die in mindering wordt gebracht wanneer wij van jou het vertrouwen krijgen om met jouw project aan de slag te gaan.

Keuken bouwen

3. Productie

Eens de offerte is goedgekeurd, gaan wij aan de slag met het bouwen van jouw project op maat. In ons atelier, uitgerust met de nieuwste technieken, vervaardigen wij jouw keuken of badkamer van A tot Z.

keuken op maat

4. Plaatsing op locatie

Wanneer jouw project volledig op punt staat, gaan wij over tot de plaatsing bij jou thuis. Wij plaatsen jouw keuken of badkamer efficiënt zodat jij er meteen van kan genieten.

We wensen je snel te mogen verwelkomen bij Splendide. Samen bouwen we jouw keuken of badkamer op maat. Neem een kijkje naar onze realisaties en ontdek ons tijdloos, modern, hedendaags, minimalistisch, landelijk en klassiek maatwerk.

Interesse in een eerste gesprek of toch nog vragen in verband met onze aanpak? Aarzel niet om contact op te nemen!