CLOSE
Back To Top

Splendide keukens

CNC machine

Maak kennis met onze splinternieuwe CNC machine!

Enkele maanden geleden investeerden we bij Splendide in een nieuwe Format4 Profit H350. Deze allround machine kan alle soorten freeswerk nog nauwkeuriger en sneller verwerken. Daarnaast kan de machine ook moeilijkere zaken frezen en dit dankzij een freesknop die volledig rond haar as kan draaien in alle richtingen.

Kwaliteit & nauwkeurigheid

Waarom we nu zo graag wouden investeren in zo’n nieuwe CNC machine? Aangezien wij een hoge kwaliteitsgraad hanteren, willen wij ook dat onze apparatuur haar steentje bijdraagt zodat wij deze kwaliteitsstandaard en bijhorende nauwkeurigheid kunnen blijven garanderen. Nauwkeurigheid is immers één van de belangrijkste zaken bij freesbewerkingen en kallibraties. Bovendien kan deze machine zowel plaatmateriaal als massief hout zonder problemen bewerken. Dit zorgt niet enkel voor kwaliteitswinst, maar ook voor tijdswinst.

Dat vraagt om een herorganisatie…

De CNC machine zorgt voor een enorme upscaling en is maar liefst zo’n 8-9 meter lang. Niet voor niets hebben we dus ons gehele atelier moeten herorganiseren. Bij Splendide willen we echter blijven investeren in nieuwe en kwaliteitsvolle, precieze werktuigen zodat ons machinepark steeds up to date blijft. In de toekomst zullen er dus mogelijks nog wat van deze zware jongens bijkomen…

Heb jij een project waar onze nieuwste aanwinst zich zeker en vast op kan uitleven? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij zetten onze Format4 Profit H350 maar al te graag aan het werk!

 

Pieter-Jan van Splendide