CLOSE
Back To Top

Splendide keukens

Designkranen

Splendide integreert de duurzame designkranen van AQUALEX in jouw keuken

Bij Splendide mag het af en toe net dat tikkeltje meer zijn. Daarom gebruiken wij bij enkele van onze keukens de keukenkranen van AQUALEX. Deze designkranen kunnen in een mum van tijd gefilterd, gekoeld, bruisend en heet water genereren. Splendide kiest met plezier voor het comfort en de kwaliteit van deze kranen die met hun stijlvolle Italiaanse design in bijna elke keuken passen.

Comfort in jouw leven

Splendide gaat altijd voor kwaliteitsvolle materialen die bijdragen aan een moderne en functionele toekomst. Daarom integreren wij graag de keukenkranen van AQUALEX in enkele van onze projecten. Deze innovatieve keukenkranen zorgen er namelijk voor dat je nooit meer met plastic of glazen flessen hoeft te sleuren en die plastic flessen belanden dus ook niet meer in de pmd-zak. Zo dragen deze kranen niet enkel bij tot je comfort, maar ook tot een plasticvrije planeet.

Tijdloos met een hoekje af Splendide keukens interieur portfolio op maat gemaakt

Zuiver gefilterd water

Waarom wij bij Splendide fan zijn van deze multifunctionele kranen? Een belangrijke reden is dat alle kranen voorzien zijn van hoogwaardige filters die alle onzuiverheden uit het water filteren en jou gezond en zuiver water garanderen, vrij van ongewenste geurtjes of smaakjes. De filters bevatten bovendien bacteriostatisch zilver waardoor bacteriën en schimmels vermeden worden.

Kranen met kokend water

Een andere reden is de kokend water-optie. Bij de kranen met kokend water stroomt het gefilterde hete water rechtstreeks uit jouw keukenkraan. Zo kan je makkelijk en snel een kopje thee zetten of een lekkere pasta klaarmaken. Daarnaast beschikken de kranen over een beveiligingsknop waardoor ze ook veilig zijn in de buurt van kinderen.

Duurzame investering

De kranen produceren niet enkel zuiver of kokend water, ook bruiswater kan in een handomdraai uit deze kranen vloeien. Hoewel het kostenplaatje van de kranen naar de hoge kant opgaat, haal je deze kost er op termijn uit. Denk maar eens aan de kost van het jarenlang aankopen van glazen of plastic flessen.

Met een kwaliteitsvolle, multifunctionele kraan bespaar je dus geld, tijd en plaats en je draagt bovendien je steentje bij om de afvalberg te verkleinen. Deze spuit-filter-en warmwaterkranen vormen zo een duurzame investering en voegen comfort toe aan je keuken.

Deze kranen in onze keukens? Neem een kijkje naar ons project Strak met een hoekje af en ontdek hoe wij deze kranen in onze keukens integreren.

 

Benieuwd hoe de AQUALEX-kranen in jouw keuken zouden staan? Neem contact met ons op en wij werken met plezier een keuken op maat voor je uit waarin we deze milieubewuste kranen integreren. Toch nog even wachten? Wij tonen je graag onze andere kranen.

 

Pieter-Jan van Splendide