CLOSE
Back To Top

Splendide keukens

Vitrine

Splendide introduceert Vitrine: een blik achter de schermen

Splendide verzorgt al bijna 100 jaar interieurwerk op maat. Nu sta ik, Pieter-Jan, samen met mijn vader, Jean-Marie, aan het roer van deze bloeiende onderneming. En wat een avontuur is het al geweest! Splendide vormt onze ‘speelomgeving’ waarbinnen we onze grootste passie kunnen verwezenlijken: innoveren en experimenteren met nieuwe en uitdagende materialen om een persoonlijk interieur op maat te voorzien.

Deze passie voor nieuwe technieken en het werken met bijzondere materialen willen we vanaf nu nog meer met jullie, onze klanten en geïnteresseerden, delen. Daarom introduceer ik dit digitale dagboek: Vitrine, als een hulpmiddel om jullie te laten kennismaken met onze manier van werken. Zo hopen we jullie nog persoonlijker te betrekken bij ons werkproces en jullie het verhaal achter onze meubels te vertellen.

In dit digitale dagboek zal je regelmatig berichten kunnen lezen over een nieuwe techniek die wij gehanteerd hebben bij het ontwerpen van een interieurstuk, meer uitleg over welke materialen wij gebruiken of over een andere innovatie of verbetering die we hebben doorgevoerd binnen ons bedrijf. Het principe van transparant zijn, kennis delen en wederzijds leren, dragen wij dan ook hoog in het vaandel bij Splendide.

Dus, heb je tips & tricks, opmerkingen of vragen bij het lezen van onze berichten, laat ons deze dan zeker weten.

 

Hopelijk tot snel,

Pieter-Jan van Splendide